Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Costul de transport este aproximativ si foarte posibil sa fie mai mic dupa ce se cantaresc produsele. In cel mult 24 de ore veti fi anuntat si veti primi factura pe mail.
Tinem sa va reamintim ca pentru produsele cu stoc mai mic de 4 exista posibilitatea sa nu le gasim fizic (reactulizarea site-ului se face la interval de 24 ore) si ca in interval de cel mult 24 de ore veti fi contact de catre cineva din personalul nostru in aceasta privinta.
Datorita numărului prea mare de comenzi cu ridicare din magazine suntem nevoiți sa sistam pentru o perioada acest serviciu pana la reorganizarea stocului existent.

Având în vedere numărul mare de comenzi plasate în ultimele zile vă sfătuim pentru aceasta perioada să veniți să achiziționați produsele direct din magazinele noastre. Nu putem garanta că vă vom găsi produsele fizic într-un termen mai mic de 10 zile și că veți primi produsele până de Crăciun. 

Cosul
meu
Detalii
comanda
Sumar
comanda
Comanda
plasata

Produsele dvs.

Cosul de cumparaturi

Coșul este gol
Vino in echipa AnticExlibris    Help    Blog    Despre noi    Harta SitePolitica de confidentialitate si cookies